Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4350
Название: | Технологія десертів функціонального призначення. |
Авторы: | Пересічний, М. І. Вітряк, О. П. Радченко, М. В. |
Ключевые слова: | десерти;дієтичні добавки;десерти функціонального призначення |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пересічний М. І., Вітряк О. П., Радченко М. В. Технологія десертів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 15-21. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто шляхи підвищення харчової та біологічної цінності десертів за
рахунок додавання дієтичних добавок: модифікованого крохмалю Hi-maize, порошку
ламінарії, топінамбура на основі відварів льону, проса та вівса, які відзначаються
високим вмістом вітамінів і мінеральних речовин. The article deals with ways of increasing food and biological value of desserts by adding dietary supplements: modified starch Hi-maize, powdered kelp, artichoke-based concoctionsflax, millet and oats, which are of a high content of vitamins and minerals. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4350 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_5.pdf | 308.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.