Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/434
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прядко, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ткачук, Валерія | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-01T10:23:49Z | - |
dc.date.available | 2022-06-01T10:23:49Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ткачук В. В. Формування товарного асортименту на виробничому підприємстві: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. О. М. Прядко; Харків, 2021. 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/434 | - |
dc.description.abstract | Трансформації конкурентних відносин у сфері роздрібної торгівлі зумовили активізацію внутрішньо-торговельного бізнесу, оптимізували процес формування торгового асортименту, що зумовило зміну у пріоритетах управління. Відповідні переміни позначились на споживчому ринку з боку попиту та пропозиції і в торговельно-інфраструктурній системі. За сучасних умов велика кількість виробників на вітчизняному ринку зумовлюють важливість і необхідність удосконалення теоретико-методичних і прикладних аспектів формування асортиментної політики підприємства. Метою дипломної роботи магістра є розробка теоретико-методичних засад та практичних рекомендацій щодо формування товарного асортименту на виробничому підприємстві. Для досягнення поставленої мети у роботі вирішено такі завдання: - узагальнено та проаналізовано теоретичні засади щодо визначення понять «асортимент», «товарний асортимент», «торговий асортимент»; розглянуто специфіку, принципи та систематизовано погляди щодо підходів до формування товарного асортименту; - наведено класифікацію споживчих потреб; - розглянуто тенденції розвитку ринку косметико-гігієнічних засобів; - проведений аналіз кон’юнктури ринку косметико-гігієнічних засобів в Україні; проаналізовано основні можливі стратегічні напрямки підприємств та наведено характеристику діяльності виробничого підприємства СП ООО “Пірана”; - проведена маркетингова оцінка споживчих переваг щодо косметико - гігієнічних засобів в м. Харкові; - Запропоновано алгоритм визначення конкурентоспроможності товарів та розрахований показник рівня конкурентоспроможності; - надано пропозиції щодо властивостей мийних косметико-гігієнічних засобів за наведеним ієрархічним рівнем; - запропоновано схему позиціонування торговельних марок залежно від ступеня прихильності споживачів у товарі та сукупності потреб. Визначено коефіцієнт споживчої прихильності до косметико-гігієнічного засобу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | торгівля | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | потреби | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Формування товарного асортименту на виробничому підприємстві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій | - |
Розташовується у зібраннях: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tkachuk.pdf Restricted Access | 1.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Tkachuk_annotation.pdf Restricted Access | 284.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.