Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43483
Название: | Курсова та кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказ. до викон. курсових та кваліф. роботи здоб. спец. 054 «Соціологія» |
Авторы: | Нечітайло, Ірина Сергіївна Борюшкіна, Оксана Володимирівна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків |
Библиографическое описание: | Курсова та кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки до виконання курсових та кваліфікаційної роботи здобувачам першого бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія»; уклад.: І. С.Нечітайло, О. В. Борюшкіна. Харків: ДБТУ, 2023. 49 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують відомості про мету та зміст курсових і кваліфікаційних робіт, їх обсяг і тематику, правила оформлення, а також про процес підготовки та захисту, критерії оцінювання курсової та кваліфікаційної роботи з соціологіїна здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти. Наведено додатки з шаблонами титульних аркушів, прикладами оформлення табличного і графічного матеріалу. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 054 «Соціологія». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43483 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KURS_kval_robit_054_23.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.