Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНечітайло, Ірина Сергіївна-
dc.contributor.authorБорюшкіна, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-12-12T13:36:36Z-
dc.date.available2023-12-12T13:36:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКурсова та кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки до виконання курсових та кваліфікаційної роботи здобувачам першого бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія»; уклад.: І. С.Нечітайло, О. В. Борюшкіна. Харків: ДБТУ, 2023. 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43483-
dc.description.abstractМетодичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують відомості про мету та зміст курсових і кваліфікаційних робіт, їх обсяг і тематику, правила оформлення, а також про процес підготовки та захисту, критерії оцінювання курсової та кваліфікаційної роботи з соціологіїна здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти. Наведено додатки з шаблонами титульних аркушів, прикладами оформлення табличного і графічного матеріалу. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 054 «Соціологія».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.titleКурсова та кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказ. до викон. курсових та кваліф. роботи здоб. спец. 054 «Соціологія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KURS_kval_robit_054_23.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.