Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43436
Название: Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. 181 «Харчові технології»
Авторы: Степанькова, Галина Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків: б. в., 2023. 49 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43436
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_nauk_pryntsypy_181_23.pdf1.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.