Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43436
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-12-12T10:52:22Z-
dc.date.available2023-12-12T10:52:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНаукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків: б. в., 2023. 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43436-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_nauk_pryntsypy_181_23.pdf1.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.