Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43436
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T10:52:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T10:52:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна; ДБТУ. Харків: б. в., 2023. 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43436 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Наукові принципи зберігання харчових продуктів: метод. вказ. до до виконання лаборат. робіт з дисц. 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_nauk_pryntsypy_181_23.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.