Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43231
Название: Удосконалення скребкового теплообмінника
Авторы: Чорненький, Є. М.
Мельник, М. І.
Сахнюк, І. С.
Тімофеєва, К. А.
Научный руководитель: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Лаврук, В. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чорненький Є. М., Мельник М. І., Сахнюк І. С., Тімофеєва К. А. Удосконалення скребкового теплообмінника. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 224.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43231
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_224.pdf739.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.