Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43228
Название: Сучасні технології виробництва функціональних продуктів рослинного походження
Авторы: Чорненький, Є. М.
Захарова, А. О.
Мельник, М. І.
Научный руководитель: Загорулько, О. Є.
Гордієнко, І. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чорненький Є. М., Захарова А. О., Мельник М. І. Сучасні технології виробництва функціональних продуктів рослинного походження. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Гордієнко І. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 221.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43228
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_221.pdf738.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.