Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43223
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Маяк, О. А. | - |
dc.contributor.author | Скороходов, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T12:59:08Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T12:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Скороходов Д. С. Лінія з виробництва овочевих концентратів роздільним способом. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 216. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43223 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Лінія з виробництва овочевих концентратів роздільним способом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_216.pdf | 881.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.