Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43214
Title: Спосіб виробництва сушеної цибулі
Authors: Мельник, М. І.
Трохименко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мельник М. І., Трохименко О. С. Спосіб виробництва сушеної цибулі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 207.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43214
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_207.pdf739.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.