Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43174
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ільєнко, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T09:54:44Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T09:54:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ільєнко А. М. Застосування робототехнічних рішень у ресторанному господарстві. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 198. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43174 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування робототехнічних рішень у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_198.pdf | 874.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.