Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42980
Назва: | Innovation as a tool for restaurant business adaptation in the conditions of digital transformation economy in the post-pandemic period |
Автори: | Staverska, T. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Tallinn: Teadmus OÜ |
Бібліографічний опис: | Staverska T. Innovation as a tool for restaurant business adaptation in the conditions of digital transformation economy in the post-pandemic period. Mechanisms for ensuring innovative development of entrepreneurship: monograph. Tallinn: Teadmus OÜ, 2022. Р. 57-73 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42980 |
Розташовується у зібраннях: | Mechanisms for ensuring innovative development of entrepreneurship |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
monograph_2022-58-74.pdf | 568.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.