Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42980
Назва: Innovation as a tool for restaurant business adaptation in the conditions of digital transformation economy in the post-pandemic period
Автори: Staverska, T.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Tallinn: Teadmus OÜ
Бібліографічний опис: Staverska T. Innovation as a tool for restaurant business adaptation in the conditions of digital transformation economy in the post-pandemic period. Mechanisms for ensuring innovative development of entrepreneurship: monograph. Tallinn: Teadmus OÜ, 2022. Р. 57-73
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42980
Розташовується у зібраннях:Mechanisms for ensuring innovative development of entrepreneurship

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
monograph_2022-58-74.pdf568.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.