Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42711
Назва: Technologies of food products
Інші назви: Технологии пищевых продуктов
Автори: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Boston, USA
Бібліографічний опис: Юрченко С. Л., Колеснікова М.Б. Technologies of food products. Review of the latest opinions and theories regarding the development of technical and agricultural sciences: Collective monograph. Boston, 2023. С. 274 - 352
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42711
Розташовується у зібраннях:Review of the latest opinions and theories regarding the development of technical and agricultural sciences

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TECHNICAL_AGRICULTURAL_23_274-352.pdf2.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.