Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42711
Назва: | Technologies of food products |
Інші назви: | Технологии пищевых продуктов |
Автори: | Юрченко, С. Л. Колеснікова, М. Б. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Boston, USA |
Бібліографічний опис: | Юрченко С. Л., Колеснікова М.Б. Technologies of food products. Review of the latest opinions and theories regarding the development of technical and agricultural sciences: Collective monograph. Boston, 2023. С. 274 - 352 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42711 |
Розташовується у зібраннях: | Review of the latest opinions and theories regarding the development of technical and agricultural sciences |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TECHNICAL_AGRICULTURAL_23_274-352.pdf | 2.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.