Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/426
Название: | Формування лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства |
Авторы: | Кунак, Олег Володимирович |
Научный руководитель: | Тарасов, Ігор Юрійович |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій |
Ключевые слова: | підприємство ресторанного господарства;ринок;клієнт;лояльність;ресторан;комплекс маркетингу |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Кунак О. В. Формування лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. І. Ю. Тарасов; Харків, 2021. 69 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в необхідності мар кетингового підходу з подальшого розвитку теоретичних і методико-практичних основ формування лояльності споживачів ПРГ. Метою роботи є наукове обґрунтування і розробка комплексу заходів з формування лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства.Відповідно до встановленої мети поставлені і вирішені такі завдання: − проаналізовано та охарактеризовано особливості підприємств ресто ранного господарства як місця задоволення потреб споживачів; ̶визначено специфіку маркетингової діяльності ПРГ; ̶розглянуто сутність методики формування лояльності споживачів; ̶досліджено сучасний стан локального ринку ПРГ м. Гадяч; ̶проаналізовано стан маркетингової діяльності ресторану «Білий лев»; ̶проведено порівняльний аналіз з конкурентами об’єкту дослідження; ̶обґрунтовано маркетингову конкурентну стратегію, як напряму підви щення лояльності потенційних клієнтів; ̶ удосконалено організаційну структуру ресторану за рахунок створення нової штатної одиниці; ̶аргументовано удосконалення складових комплексу маркетингу ресто рану. Об’єктом дослідження є процес розробки програми лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних та методичних засад забезпечення розробки лояльності клієнтів Теоретичне та практичне значення одержаних результатів полягає у доведенні до рівня методичних узагальнень і прикладного інструментарію, яке дозволяє розробити маркетингову програму впливу на лояльність споживачів |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/426 |
Располагается в коллекциях: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kunak_MR-30m.pdf Restricted Access | 1.15 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии | |
Kunak_MR-30m_annotation.pdf Restricted Access | 298.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.