Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/426
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тарасов, Ігор Юрійович | - |
dc.contributor.author | Кунак, Олег Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-01T09:58:16Z | - |
dc.date.available | 2022-06-01T09:58:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кунак О. В. Формування лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. І. Ю. Тарасов; Харків, 2021. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/426 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в необхідності мар кетингового підходу з подальшого розвитку теоретичних і методико-практичних основ формування лояльності споживачів ПРГ. Метою роботи є наукове обґрунтування і розробка комплексу заходів з формування лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства.Відповідно до встановленої мети поставлені і вирішені такі завдання: − проаналізовано та охарактеризовано особливості підприємств ресто ранного господарства як місця задоволення потреб споживачів; ̶визначено специфіку маркетингової діяльності ПРГ; ̶розглянуто сутність методики формування лояльності споживачів; ̶досліджено сучасний стан локального ринку ПРГ м. Гадяч; ̶проаналізовано стан маркетингової діяльності ресторану «Білий лев»; ̶проведено порівняльний аналіз з конкурентами об’єкту дослідження; ̶обґрунтовано маркетингову конкурентну стратегію, як напряму підви щення лояльності потенційних клієнтів; ̶ удосконалено організаційну структуру ресторану за рахунок створення нової штатної одиниці; ̶аргументовано удосконалення складових комплексу маркетингу ресто рану. Об’єктом дослідження є процес розробки програми лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних та методичних засад забезпечення розробки лояльності клієнтів Теоретичне та практичне значення одержаних результатів полягає у доведенні до рівня методичних узагальнень і прикладного інструментарію, яке дозволяє розробити маркетингову програму впливу на лояльність споживачів | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | клієнт | uk_UA |
dc.subject | лояльність | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | комплекс маркетингу | uk_UA |
dc.title | Формування лояльності клієнтів підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій | - |
Розташовується у зібраннях: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kunak_MR-30m.pdf Restricted Access | 1.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Kunak_MR-30m_annotation.pdf Restricted Access | 298.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.