Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677
Назва: | Холодильна технологія |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Пономаренко, Тетяна Сергіївна Погарський, Олексій Сергійович Лосева, Світлана Михайлівна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Х.: Форт |
Бібліографічний опис: | Холодильна технологія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Х.: Форт, 2021. 44 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Kholodyl_na tekhnolohiya_21.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.