Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677
Назва: Холодильна технологія
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Лосева, Світлана Михайлівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Х.: Форт
Бібліографічний опис: Холодильна технологія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Х.: Форт, 2021. 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Kholodyl_na tekhnolohiya_21.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.