Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42677
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Погарський, Олексій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Лосева, Світлана Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T09:59:55Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T09:59:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Холодильна технологія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Х.: Форт, 2021. 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: Форт | uk_UA |
dc.title | Холодильна технологія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Kholodyl_na tekhnolohiya_21.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.