Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42589
Назва: Основні поняття теорії конкуренції
Автори: Тімченко, В. І.
Науковий керівник : Смокова, Л. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тімченко В. І. Основні поняття теорії конкуренції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Смокова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42589
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_184-184.pdf185.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.