Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256
Назва: | Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області |
Інші назви: | Economic analysis factors influencing the effectiveness of innovation meat processing enterprises of Lugansk region Экономический анализ факторов влияния на эффективность инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области. |
Автори: | Гончаренко, М.О. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Бібліографічний опис: | Гончаренко М.О. Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області. 2014. № 3. С. 254 |
Серія/номер: | Економічні науки;№ 3 |
Короткий огляд (реферат): | В статтье приведены основные результаты экономико-статистического анализа процессов инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области. Получены результаты исследований, виявлены основные факторы влияния на эффективность инновационной деятельности в современных условиях хозяйствования. In article are brought main results economy-statistical analysis of the processes innovation activity meat conversion enterprise Lugansk area. They Are Received results of the studies, they are determined the main factors of the influence upon efficiency innovation activity in modern condition of the management. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Goncharenko.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.