Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4256
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, М.О.-
dc.date.accessioned2022-08-04T14:54:52Z-
dc.date.available2022-08-04T14:54:52Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГончаренко М.О. Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області. 2014. № 3. С. 254uk_UA
dc.identifier.otherУДК 338.439.4:637.5 (477.61)-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256-
dc.description.abstractВ статтье приведены основные результаты экономико-статистического анализа процессов инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области. Получены результаты исследований, виявлены основные факторы влияния на эффективность инновационной деятельности в современных условиях хозяйствования.uk_UA
dc.description.abstractIn article are brought main results economy-statistical analysis of the processes innovation activity meat conversion enterprise Lugansk area. They Are Received results of the studies, they are determined the main factors of the influence upon efficiency innovation activity in modern condition of the management.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 3-
dc.titleЕкономічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської областіuk_UA
dc.title.alternativeEconomic analysis factors influencing the effectiveness of innovation meat processing enterprises of Lugansk regionuk_UA
dc.title.alternativeЭкономический анализ факторов влияния на эффективность инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Goncharenko.pdf1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.