Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256
Title: | Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області |
Other Titles: | Economic analysis factors influencing the effectiveness of innovation meat processing enterprises of Lugansk region Экономический анализ факторов влияния на эффективность инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области. |
Authors: | Гончаренко, М.О. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Citation: | Гончаренко М.О. Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області. 2014. № 3. С. 254 |
Series/Report no.: | Економічні науки;№ 3 |
Abstract: | В статтье приведены основные результаты экономико-статистического анализа процессов инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области. Получены результаты исследований, виявлены основные факторы влияния на эффективность инновационной деятельности в современных условиях хозяйствования. In article are brought main results economy-statistical analysis of the processes innovation activity meat conversion enterprise Lugansk area. They Are Received results of the studies, they are determined the main factors of the influence upon efficiency innovation activity in modern condition of the management. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256 |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Goncharenko.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.