Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256
Title: Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області
Other Titles: Economic analysis factors influencing the effectiveness of innovation meat processing enterprises of Lugansk region
Экономический анализ факторов влияния на эффективность инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области.
Authors: Гончаренко, М.О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Гончаренко М.О. Економічний аналіз факторів впливу на ефективність інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Луганської області. 2014. № 3. С. 254
Series/Report no.: Економічні науки;№ 3
Abstract: В статтье приведены основные результаты экономико-статистического анализа процессов инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий Луганской области. Получены результаты исследований, виявлены основные факторы влияния на эффективность инновационной деятельности в современных условиях хозяйствования.
In article are brought main results economy-statistical analysis of the processes innovation activity meat conversion enterprise Lugansk area. They Are Received results of the studies, they are determined the main factors of the influence upon efficiency innovation activity in modern condition of the management.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4256
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Goncharenko.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.