Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42556
Title: Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдування
Authors: Азарян, Ю. Б.
Маліков, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Фоміна, І. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Азарян Ю. Б. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під час термопластичного екструдування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42556
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.