Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorАзарян, Ю. Б.-
dc.contributor.authorМаліков, К. С.-
dc.date.accessioned2023-11-20T10:27:46Z-
dc.date.available2023-11-20T10:27:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАзарян Ю. Б. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під час термопластичного екструдування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 136.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42556-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під ча термопластичного екструдуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.