Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42547
Название: Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності
Авторы: Мішура, В. Є.
Пивоваров, Д. Д.
Научный руководитель: Фоміна, І. М.
Самохвалова, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мішура В. Є., Пивоваров Д. Д. Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. М. Фоміна, О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 129.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42547
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_126.pdf110.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.