Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543
Назва: | Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби |
Автори: | Князев, Є. І. Кравцова, А. М. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Князев Є. І.. Кравцова А. М. Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 126. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_123.pdf | 111.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.