Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorГаззаві-Рогозіна, Л. В.-
dc.contributor.authorКнязев, Є. І.-
dc.contributor.authorКравцова, А. М.-
dc.date.accessioned2023-11-20T09:51:55Z-
dc.date.available2023-11-20T09:51:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКнязев Є. І.. Кравцова А. М. Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42543-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.