Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42533
Title: | Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю |
Authors: | Білаш, Б. Г. Бабай, Д. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Олійник, С. Г. Болховітіна, О. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Білаш Б. Г., Бабай Д. О. Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 120. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42533 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_118.pdf | 110.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.