Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42533
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.advisorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorБілаш, Б. Г.-
dc.contributor.authorБабай, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-11-20T08:36:37Z-
dc.date.available2023-11-20T08:36:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБілаш Б. Г., Бабай Д. О. Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42533-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБорошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_118.pdf110.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.