Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42474
Назва: | Сучасні системи харчування |
Автори: | Федак, Наталя Василівна |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Сучасні системи харчування: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Сучасні системи харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: Н. В. Федак. Харків: ДБТУ, 2022 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день харчова промисловість та ресторанне господарство потребує підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають широкий науково технічний кругозір, здатних систематизувати інформацію і корисно використовувати для швидкого та ефективного вирішення проблем виробництва. Тому в процесі навчання у вищій школі для студента найважливішим є набуття навичок самостійної підготовки, а саме опрацювання та систематизації величезного потоку сучасної інформації. Професійне зростання фахівця, його соціальна затребуваність як ніколи залежать від уміння проявити ініціативу, вирішити нестандартне завдання, від здібності до планування і прогнозування результатів своїх самостійних дій. У сучасній дидактиці під самостійністю, як важливою особовою якістю, розуміють систему навиків свідомої самоорганізації. У якості самостійної діяльності розглядають роботу студента, яку він повинен здійснювати без безпосередньої або опосередкованої допомоги і вказівок викладача, керуючись лише власними уявленнями про порядок і правильність виконуваних операцій. Це орієнтує самостійну роботу на розвиток внутрішньої і зовнішньої самоорганізації майбутнього фахівця, що активно перетворює відносини до одержуваної інформації, здатності вибудовувати індивідуальну траєкторію самонавчання. На часі спрямованість на активну самостійну роботу студентів стає основою підготовки сучасних фахівців. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42474 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_suchasni_system_Kharchuv_22.pdf | 507.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.