Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42474
Назва: Сучасні системи харчування
Автори: Федак, Наталя Василівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сучасні системи харчування: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Сучасні системи харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: Н. В. Федак. Харків: ДБТУ, 2022
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день харчова промисловість та ресторанне господарство потребує підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають широкий науково технічний кругозір, здатних систематизувати інформацію і корисно використовувати для швидкого та ефективного вирішення проблем виробництва. Тому в процесі навчання у вищій школі для студента найважливішим є набуття навичок самостійної підготовки, а саме опрацювання та систематизації величезного потоку сучасної інформації. Професійне зростання фахівця, його соціальна затребуваність як ніколи залежать від уміння проявити ініціативу, вирішити нестандартне завдання, від здібності до планування і прогнозування результатів своїх самостійних дій. У сучасній дидактиці під самостійністю, як важливою особовою якістю, розуміють систему навиків свідомої самоорганізації. У якості самостійної діяльності розглядають роботу студента, яку він повинен здійснювати без безпосередньої або опосередкованої допомоги і вказівок викладача, керуючись лише власними уявленнями про порядок і правильність виконуваних операцій. Це орієнтує самостійну роботу на розвиток внутрішньої і зовнішньої самоорганізації майбутнього фахівця, що активно перетворює відносини до одержуваної інформації, здатності вибудовувати індивідуальну траєкторію самонавчання. На часі спрямованість на активну самостійну роботу студентів стає основою підготовки сучасних фахівців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42474
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_suchasni_system_Kharchuv_22.pdf507.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.