Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470
Назва: | Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії |
Автори: | Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Серік, Максим Леонідович Золотухіна, Інна Василівна |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: РВВ ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії: короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М, Л. Серік, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 117 с. |
Короткий огляд (реферат): | Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_INZHYNIRYNH_22.pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.