Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.date.accessioned2023-11-17T20:47:35Z-
dc.date.available2023-11-17T20:47:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІнноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії: короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М, Л. Серік, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 117 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470-
dc.description.abstractКороткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleІнноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустріїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_INZHYNIRYNH_22.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.