Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T20:47:35Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T20:47:35Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії: короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М, Л. Серік, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 117 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470 | - |
dc.description.abstract | Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_INZHYNIRYNH_22.pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.