Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470
Title: | Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії |
Authors: | Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Серік, Максим Леонідович Золотухіна, Інна Василівна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: РВВ ДБТУ |
Citation: | Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії: короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М, Л. Серік, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 117 с. |
Abstract: | Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_INZHYNIRYNH_22.pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.