Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470
Title: Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії
Authors: Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Золотухіна, Інна Василівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: РВВ ДБТУ
Citation: Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії: короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М, Л. Серік, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 117 с.
Abstract: Короткий конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в короткому конспекті, являють собою стисле викладання лекційного матеріалу з дисциліни. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42470
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_INZHYNIRYNH_22.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.