Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42429
Название: Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення
Авторы: Чмуль, Н. А.
Церковний, В. В.
Научный руководитель: Селютіна, Г. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Чмуль Н. А., Церковний В. В. Використання рослинної сировини в технології морозива оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. А. Селютіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 107.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42429
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_106.pdf110.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.