Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42422
Назва: Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберігання
Автори: Садковий, І. О.
Науковий керівник : Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Садковий І. О. Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберігання. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42422
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_99.pdf112.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.