Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42402
Назва: Критерії формування системи ризиків підприємства, що підлягають страхуванню
Автори: Рачинська, І. Ю.
Науковий керівник : Смокова, Л. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Рачинська І. Ю. Критерії формування системи ризиків підприємства, що підлягають страхуванню. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Смокова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 170.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42402
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_170-170.pdf155.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.