Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42381
Название: | Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів |
Авторы: | Ганзина, Б. О. Космик, А. Р. |
Научный руководитель: | Грищенко, А. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Ганзина Б. О., Космик А. Р. Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. А. М. Грищенко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 78. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42381 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_78.pdf | 110.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.