Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42381
Название: Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів
Авторы: Ганзина, Б. О.
Космик, А. Р.
Научный руководитель: Грищенко, А. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ганзина Б. О., Космик А. Р. Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. А. М. Грищенко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 78.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42381
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_78.pdf110.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.