Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42381
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГрищенко, А. М.-
dc.contributor.authorГанзина, Б. О.-
dc.contributor.authorКосмик, А. Р.-
dc.date.accessioned2023-11-16T12:59:20Z-
dc.date.available2023-11-16T12:59:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГанзина Б. О., Космик А. Р. Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. А. М. Грищенко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42381-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.