Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42363
Title: | Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо» |
Authors: | Яковенко, О. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Омельченко, С. Б. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Яковенко О. В. Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 70. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42363 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_70.pdf | 110.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.