Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorЯковенко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-11-16T08:43:35Z-
dc.date.available2023-11-16T08:43:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЯковенко О. В. Обґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42363-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбґрунтування рецептурного складу безлактозного морозива на кшталт «Семіфредо»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.