Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358
Название: Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні
Авторы: Чабан, А. Б.
Хмельовська, К. В.
Научный руководитель: Макарова, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Чабан А. Б., Хмельовська К. В. Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Макарова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_65.pdf109.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.