Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМакарова, О. В.-
dc.contributor.authorЧабан, А. Б.-
dc.contributor.authorХмельовська, К. В.-
dc.date.accessioned2023-11-16T08:25:01Z-
dc.date.available2023-11-16T08:25:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧабан А. Б., Хмельовська К. В. Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Макарова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДоцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.