Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318
Название: | Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням високоолеїнового типу |
Авторы: | Сищенко, О. С. |
Научный руководитель: | Федак, Н. В. Діхтярь, А. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Сищенко О. С. Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням олії високоолеїнового типу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Федак, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 52. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_52.pdf | 110.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.