Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorФедак, Н. В.-
dc.contributor.advisorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorСищенко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-11-15T10:05:47Z-
dc.date.available2023-11-15T10:05:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСищенко О. С. Удосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням олії високоолеїнового типу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Федак, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42318-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення технології напівфабрикату із заварного тіста з використанням високоолеїнового типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_52.pdf110.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.