Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42296
Назва: Товарознавча характеристика якості майонезів, що реалізуються на ринку міста Харкова
Автори: Кравченко, А. С.
Науковий керівник : Скирда, О. Є.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кравченко А. С. Товарознавча характеристика якості майонезів, що реалізуються на ринку міста Харкова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скирда О. Є. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42296
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_135.pdf730.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.