Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42295
Title: Визначення контрольно-критичних точок під час виробництва овочево-фруктового соусу з напівфабрикату
Authors: Котелевська, Р. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Стоянова, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Котелевська Р. А. Визначення контрольно-критичних точок під час виробництва овочево-фруктового соусу з напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Стоянова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 134.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42295
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_134.pdf730.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.