Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42295
Название: Визначення контрольно-критичних точок під час виробництва овочево-фруктового соусу з напівфабрикату
Авторы: Котелевська, Р. А.
Научный руководитель: Стоянова, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Котелевська Р. А. Визначення контрольно-критичних точок під час виробництва овочево-фруктового соусу з напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Стоянова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 134.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42295
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_134.pdf730.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.