Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42281
Название: Майбутнє кисломолочних напоїв на основі переробки вторинної молочної сировини
Авторы: Усата, К. С.
Научный руководитель: Клімова, І. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Усата К. С. Майбутнє кисломолочних напоїв на основі переробки вторинної молочної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Клімова І. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 122.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42281
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_122.pdf724.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.