Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42276
Назва: Вивчення вмісту БАР у сухих плодоовочевих сумішах – напівфабрикатах для instant-нанонапоїв
Автори: Сухомлин, Е. М.
Науковий керівник : Балабай, К. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сухомлин Е. М. Вивчення вмісту БАР у сухих плодоовочевих сумішах – напівфабрикатах для instant-нанонапоїв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Балабай К. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42276
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_120.pdf729.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.