Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42248
Title: Використання гідробіонтів у виробництві сирів
Authors: Лоза, Д. В.
Риндіна, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Маліборська, Р. І.
Ларіна, Р. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лоза Д. В., Риндіна К. В. Використання гідробіонтів у виробництві сирів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Маліборська Р. І., Ларіна Р. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 107.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42248
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_107.pdf798.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.