Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42196
Title: Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчування
Authors: Павлюков, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Дейниченко, Г. В.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Павлюков М. С. Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. В. Дейниченко, С. С. Андрєєва С. С. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42196
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.